Sve funkcije fotoaparata – 08.01.2022.

Fotoaparat na komadiće: What does this button do?

Želiš savladati osnove fotografije? Prijavi se i nauči sve o funkcijama tvog fotoaparata!

Društvene mreže, web stranice, promotivni materijali ili bilo koji drugi razlog zašto trebaš savršenu fotku u ovoj priči nisu uopće bitni. Tema ovog predavanja je kako svoj foto aparat iskoristiti do maksimuma te napraviti fotku koja će osvojiti publiku! Goran Berović naučit će te svim funkcijama tvog fotića i što one znače u produkciji fotografije, dapače, ponesi svoj foto aparat sa sobom i odmah primjeni naučeno. Inače, Goran je inženjer informatike koji je ured zamijenio koncertnim dvoranama, festivalima i filmskim setom. Fotografiju i video spaja s glazbom posljednjih osam godina, a surađuje s najvećim izdavačkim kućama i glazbenicima iz regije. Njegove fotografije, bilo glazbenika u pokretu na bini ili ispred svjetla studijskih reflektora sigurno si uočio u medijima, ali i na omotima njihovih izdanja. Kapacitet naše učionice je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici fotografije. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te fotografija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.