Sve o foto objektivima (16.09.2023.)

Sve o foto objektivima

Odabir pravog foto objektiva može biti velika muka. Prijavi se na besplatno predavanje o foto objektivima i doznaj koji je najbolji za koji zadatak!

Imaš fotić s izmjenjivim objektivima i pritom doznaješ da je odabir objektiva kompliciraniji od kupnje samog fotoaparata? Da, zvuči nam jako poznato. Ako ti foto aparat nije modni detalj već alat za rad ovo predavanje je upravo za tebe.
Prijavi se i nauči sve o foto objektivima – blendi, žarišnoj udaljenosti, vrsti mount priključka, stabilizaciji i autofokusu. Doznaj koje su razlike objektiva za full frame i crop fotoaparate, i saznaj u kojim situacijama upotrijebiti standardni, širokokutni ili teleobjektiv. Na predavanju ćeš dobiti more informacija i otkriti još toliko mogućnosti foto objektiva kao i kako odabrati onog kojeg zaista trebaš.

Tvoj predavač bit će Goran Berović, inženjer informatike koji je ured zamijenio koncertnim dvoranama, festivalima i filmskim setom. Fotografiju i video spaja s glazbom posljednjih osam godina, a surađuje s najvećim izdavačkim kućama i glazbenicima iz regije. Njegove fotografije, bilo glazbenika u pokretu na bini ili ispred svjetla studijskih reflektora sigurno si uočio u medijima, ali i na omotima njihovih izdanja. Inače, Goran je redovni predavač na UNITEDPOP akademiji u odjelu Fotografije.

Kapacitet našeg foto studija je 15 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti doći, molimo te da otkažeš svoju prijavu kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A 16.09.2023. u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te fotografija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.