Sve o foto rasvjeti – 11.06.2022.

Sve o foto rasvjeti

Želiš ostvariti karijeru uspješnog fotografa? Dobar početak je razumjevanje korištenja svijetla u svoju korist prilikom fotografiranja – bilo prirodnog svijetla, dodatne bljeskalice ili studijske rasvjete.

Kada imaš kontrolu nad svjetlom imaš kontrolu nad fotografijom! To je glavna premisa koja ti pokazuje koliko je poznavanje elemenata foto rasvjete važno. Ambijentala rasvjeta, ugrađena bljeskalica na fotoaparatu, dodatna bljeskalica za fotoaparat ili studijska rasvjeta? Svrati na naše besplatno predavanje i vidi razliku. Tvoj predavač, Goran Berović, provest će te kroz sve elemente rasvjete i bljeskalica te praktično pokazati razlike koje se događaju korištenjem drugačijih izvora svjetlosti. Također, naučit ćeš koji izvor foto rasvjete je nabolji za koji zadatak!

Goran Berović, osim što je redovni predavač u našem foto odjelu je inženjer informatike koji je ured zamijenio koncertnim dvoranama, festivalima i filmskim setom. Fotografiju i video spaja s glazbom posljednjih osam godina, a surađuje s najvećim izdavačkim kućama i glazbenicima iz regije. Njegove fotografije, bilo glazbenika u pokretu na bini ili ispred svjetla studijskih reflektora sigurno si uočio u medijima, ali i na omotima njihovih izdanja.

Kapacitet našeg foto studija je 12 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnom predavanju. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti predavanje, molimo te da prijavu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Predavanje će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te fotografija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.