Sve o gitarama – 03.07.2021.

Nauči sve o gitarama

Želiš ostvariti karijeru glazbenog producenta te jednoga dana producirati izvođače u vlastitom studiju?

Gitara je instrument koji, bez obzira na glazbene trendove, jednostavno odolijeva vremenu. Stvatko ju je u nekom periodu života makar držao u rukama, i kao takva jedan je od instrumenata za kojim glazbeni producenti najčešće posežu. Tom Šlogar, gitarist, recording engineer i naš predavač s pregršt iskustva objasnit će ti zašto je gitaru nemoguće ignorirati bez obzira na žanr. Saznaj s kojom gitarom započeti, koju gitaru izabrati ovisno o žanru, kako se pripremiti za live nastup te osnove dobro isproduciranog zvuka gitare. Od našeg predavača saznaj koje su najčešće pogreške i male tajne koje će tvoju snimku ili nastup učiniti puno profesionalnijom. Radionica je besplatna i namjenjena je početnicima, a imati ćeš i priliku postaviti pitanja našem predavaču.

Tom Šlogar naš je predavač iz audio odjela. Unatoč iskustvu u domeni produkcije glazbe, sound designa i zvučnih efekata za video igre još od kraja devedesetih, prednost daje živim instrumentima. Milijuni casual gamera diljem svijeta su proveli sate i dane uz zvučne podloge ovog ‘čovjeka iz sjene’. Primarno kao dugogodišnji gitarist, njegovo je glavno područje ‘odsvirana’ glazba, snimanje glazbenika i suradnja s bendovima u ulozi glazbenog producenta.

Predavanje se odvija na UNITEDPOP kampusu u subotu, 03.07. u 10:00 sati, na adresi Radnička cesta 1a. Ispuni informacije u prozoru niže, prijavi se i iz prve ruke saznaj kako izgleda karijera glazbenog producenta! Radionica je besplatna i namijenjena je početnicima, a imat ćeš i priliku postaviti pitanja našem predavaču.

Zanima te produkcija glazbe? Tvoj prvi korak ka uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.