Uvod u DJing s Janom Kinčlom – 05.02.2022.

Uvod u DJing s Janom Kinčlom

Prijavi se na predavanje i nauči kako izgleda DJ industrija i što sve trebaš znati kako bi započeo svoje prve korake u DJingu.

Postati DJ artist nije najjednostavnija stvar na svijetu. Uz primjereno znanje moraš imati jako puno želje i uložiti puno truda u razumijevanje svega što se događa na i oko pozornice. Ako želiš zakoračiti u svijet DJinga i live izvođenja glazbe ovo predavanje kao stvoreno za tebe! Svijet gramofona, CD playera, mikseta, DJ kontrolera i efekata nadopunjuje se s hardverskim instrumentima i sintesajzerima. Na to znanje kao kruna dolazi sam nastup i performans te tvoj jedinstveni stil.

Prijavi se na predavanje i nauči kako izgleda DJ industrija i što sve trebaš znati kako bi započeo svoje prve korake u DJingu.

Tvoj predavač bit će Jan Kinčl, vrhunski hrvatski DJ koji inače predaje tečaj DJ artist na UNITEDPOP akademiji. Osim što je uspješan u svom poslu već 20 godina Jan je i vlasnik izdavačke kuće s neopisivo velikim iskustvom s hrvatske scene elektroničke glazbe. On je i pokretač Cycle produkcijskog kolektiva koji iza sebe ima hvalevrijedne audio projekte za klijente kao što su Rimac, RedBull te mnogobrojne regionalne i međunarodne diskografske kuće.

Kapacitet učionice je 20 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da istu otkažeš kako bi tvoje mjesto mogao zauzeti netko drugi.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanimaj te DJing i glazbena produkcija? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.