Uvod u event management – 01.10.2022.

Uvod u event management

Želiš se baviti event managementom, osmišljavati zanimljive koncepte i detalje raznih evenata? Prijavi se i doznaj kako započeti, što trebaš znati i koji su osnovni postulati ovog zanimanja.Naša predavačica iz management odjela Maja Dujlović Reljanović će ti pokazati kako svoj event strateški maksimizirati i iskoristiti sve alate i mogućnosti koje se nude. Ako želiš zakoračiti u svijet event managementa onda je ova radionica upravo za tebe!

Maja će ti na jednosatnom predavanju objasniti kako krenuti u karijeru event managera, koje su prednosti i nedostatci event industrije, kako izgleda proces organizacije eventa te koje sve osobe u timu moraš imati na evetnu.

Evo još nekoliko informacija o Maji:
Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je diplomirala na smjeru marketing, a posjeduje i MBA. U marketinškoj industriji radi od 2012. godine na području event managementa i različitih marketinških projekata. Trenutno je direktorica agencije specijalizirane za event management i marketinške projekte – Hodogram. Zahvaljujući čestim angažmanima stekla je snažne veze i iskustvo iz različitih područja marketinga, event managementa, odnosa s javnošću i project managementa. Radila je s klijentima kao što su: Nike, Google, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb, Bosch Hrvatska, Huawei, McDonalds, Heineken, Pernod Ricard Hrvatska, VISA, INA, Agrokor, Lidl, ZICER, LEAP Summit, Adriasnack, Shooster, VARTA, Arena Zagreb, City Center One itd. Maju danas zanima holistički pristup vođenju tvrtke, projekata i svih sudionika u njima.

Kapacitet učionice je 16 osoba. Prijave funkcioniraju po principu “najbrži prst” odnosno, oni koji se prijave prvi imaju pravo pristupa besplatnoj radionici. Ukoliko nisi u mogućnosti posjetiti radionicu, molimo te da svoju prijavu otkažeš kako bi ustupila/o svoje mjesto nekome drugome.

Radionica će se održati na našem kampusu na adresi UNITEDPOP akademije Radnička cesta 1A u 10 sati, a registrirati se možeš u formi niže.

Zanima te event management? Tvoj prvi korak prema uspješnoj karijeri možda je baš u našim učionicama. Postani UNITEDPOP student.

Post by unitedpop

Comments are closed.